BEDRIJFSINFORMATIE

 

Bedrijfsgegevens
Doelstellingen
Oplossingen voor het MKB (starters)
Oplossingen voor het MKB (gevestigde bedrijven)
Website's
Oplossingen voor particulieren

 

Bedrijfsgegevens

EMCEE Hardware
Bautscherweg 38
6418 EM Heerlen

+31 (0) 6 - 41 55 83 49 (mobiel)

hardware@emcee.nl
info@emcee.nl

KvK Maatricht, nummer 14087553

BTW-nummer NL1561.24.774.B01

Hier kunt u ons visitekaartje downloaden.

 

Doelstellingen

In dit tijdperk waarin gigaherzen, gigabytes, miliseconden en contrastratio's ons om de oren vliegen proberen wij de gebruiker op een simpele en persoonlijke manier duidelijk te maken wat deze termen daadwerkelijk inhouden. Grote computerleveranciers schermen met termen waarvan niemand eigenlijk weet wat ze betekenen, fabeltjes worden door reclamecampagnes de wereld ingeholpen met als gevolg dat de consument door de bomen het bos niet meer ziet en maar koopt wat het beste líjkt. In vrijwel alle gevallen leidt dit tot teleurstelling of zelfs ontevredenheid over de prestaties van het gekochte product, enige duidelijkheid zou dus een hoop helderheid scheppen in de chaos. Helaas hebben of maken veel kopers geen tijd vrij om uit te zoeken wat alle termen inhouden en wat ze met elkaar te maken hebben. EMCEE Hardware is gespecialiseerd op het gebied van computeroplossingen voor vrijwel elke doelgroep. U kunt bij ons aankloppen voor een goed advies en vragen. Tevens leveren we hardware waarvan wij weten dat ze aan ieders verwachtingen zal voldoen. Wij zoeken voor u uit wat de beste en voordeligste oplossing is voor u of uw bedrijf.

 

Oplossingen voor het MKB (starters)

Als u een nieuw bedrijf start is een computer een must, tegenwoordig geldt de regel: zonder pc geen zaak. Een goede pc is een fikse investering, een slechte pc daarentegen vaak een veel grotere (vergelijk het met een nieuwe auto, hieraan heeft u de eerste jaren vrijwel geen onderhoud, een goedkope tweedehandse brengt vaak veel extra (onderhouds)kosten met zich mee). Daarnaast zijn bedrijfsgegevens erg belangrijk, wij geven adviezen die op de onderneming zijn afgestemd over beveiliging ervan. Alles wat wij leveren is op de toekomst gericht, tenzij u zelf anders aangeeft. Start u met personeel, dan is het centraal opslaan van gegevens erg handig en tijdsbesparend, wij geven advies over de voordeligste oplossing met de meeste mogelijkheden.

Betrekt u een nieuw pand, dan kunnen wij op voorhand advies geven over de netwerkinfrastructuur die u zal moeten aanleggen, zo kunnen alvast leidingen worden gelegd voor eventuele toekomstige uitbreidingen.

Bent u veel onderweg, dan kunt u overwegen een laptop aan te schaffen, ook deze kunnen wij in alle mogelijke maten en uitvoeringen leveren.

 

Oplossingen voor het MKB (gevestigde bedrijven)

U heeft waarschijnlijk al enkele pc's die al dan niet d.m.v. een netwerk met elkaar zijn verbonden. Misschien bent u ontevreden over uw huidige leverancier of denkt u dat het beter of goedkoper kan, we kunnen alle mogelijkheden voor u bekijken.
Waarom kiest u voor ons? Wij stellen alleen computers samen met de nieuwste technologie, dit betekent dat de PC over 3 jaar weliswaar economische afgeschreven is, maar technisch met een simpele en relatief goedkope upgrade nog makkelijk enkele extra jaren mee kan, een goede investering dus! Bij de meeste standaard kantoor PC's is dit helaas geen optie, bij ons wel! Daarnaast kunnen de PC's met of zonder besturingssysteem geleverd worden, voor installatie vragen wij slechts een bescheiden vergoeding.

Voor geavanceerde infrastructuur bent u bij ons ook aan het goede adres, alle mogelijke hardware kunnen wij op maat leveren. In de toekomst kunt u bij ons ook aankloppen voor periodieke ondersteuning en onderhoud van uw netwerkomgeving, momenteel leveren wij nog alleen ondersteuning bij defecte hardware en op afspraak voor software updates of andere werkzaamheden.

 

Website's

Als modern bedrijf kunt u haast niet meer zonder website. Een simpele, maar duidelijke website kunnen wij voor u op maat maken, deze verzorgen wij tegen een scherpe prijs. Wellicht wilt u een zeer geavanceerde site, dan verwijzen wij u door naar een specialist waarmee wij goede contacten onderhouden.

 

Oplossingen voor particulieren

U wilt een nieuwe computer, maar u heeft geen idee wat voor u het beste is? Wij geven een persoonlijk advies op basis van het gebruik, zo geeft u nooit geld uit aan onderdelen die u niet benut.

Naast de standaard computers leveren wij ook design PC's voor de modebewuste computergebruiker, wij hebben een zeer ruim aanbod in computerbehuizingen, beeldschermen en andere randapparatuur, welke wij persoonlijk voor u selecteren, deze stemmen wij op elkaar af om een mooi strak geheel te krijgen. Uiteraard laten wij de keuze aan u om te beslissen welke onderdelen gebruikt worden.

Als u een fervent muziek- of filmliefhebber bent en wilt u vanuit uw luie stoel genieten van uw collectie op de pc? Dan is een Windows Media Center PC iets voor u! Een volledige pc die u de mogelijkheid geeft met de afstandsbediening gebruik te maken van alle mogelijke multimedia toepassingen.
Met een Media Center PC kunt u TV kijken en opnemen tegelijk, tevens kunt u de uitzending pauzeren en zelfs tot een half uur terugspoelen! En dit op elk gewenst moment! Erg handig wanneer u voetbal kijkt en een goal mist.
DVD's kijken hoeft niet meer via haperende en mokkende DVD-spelers, door de juiste extra software die wij installeren speelt uw Media Center PC alle mogelijke DVD's af, daarnaast hoeft u uw Media Center NIET te vervangen wanneer u gebruik wil maken van de nieuwste technologiën als Blu-Ray of HD-DVD, uw DVD-drive vervangen wij eenvoudigweg door een meer geavanceerde.
Uw homevideo's worden netjes gesorteerd weergegeven evenals uw foto's, deze kunnen desgewenst in een slideshow met achtergrondmuziek op uw tv-scherm getoverd worden.
Heeft u uw collectie MP3's al netjes gesorteerd? Dan staat ze binnen enkele ogenblikken netjes op uw tv-scherm inclusief hoesje, u kunt door uw collectie bladeren met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening, zoeken is ook heel makkelijk!
Voor degenen die hun collectie nog niet helemaal hebben bijgewerkt worden enkele gratis softwareprogramma's bijgeleverd wat het op orde brengen van uw collectie vergemakkelijkt.
Het uiterlijk van een Media Center PC kan verschillende vormen aannemen, de meest gebruikte is die van HiFi-component, zo kunt u de PC in dezelfde kast plaatsen als uw stereo, zodat ze een geheel vormen.

 

Bent u nog niet overtuigd van de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!